Flyttar

Hej bästa ni!

Sista arbetsdagarna innan bilen far mot Skåne och Åhus till min familj, lyckan är total!!!

Håller på med det sista här i lägenheten, blir så fint med fönstret mot sovrummet! Lagom till att lägga ut lägenheten och köpa nytt! Har blivit helt förälskad i en lägenhet som är så jag!!!! En 4:a på nästan 100 kvm som är så perfekt att jag vill börja gråta. Det bästa, den är på acceptpris !!!!!!

Lovar att berätta mer så fort allt är i hamn, att sälja den vi bor i nu kommer vara prio med tanken på marknaden så ska inget köpas förens man sålt!


Bjudet på inspo-bilder som jag hade till min renovering och fönstret här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!