Insomnia

Hej fina,

Gud alltså, börjar bli så trött på att vakna runt 04 och inte kunna somna om. Då kommer alla tankar om saker jag måste göra, saker jag glömt och som stressar mig. HATAR att inte kunna somna om och hela staden sover. Kommer på mig själv med att stressa upp mig för saker som jag inte kan påverka kl 05.40 liksom , vart kommer denna insomnia ifrån?

Igår va vi hos min killes mamma utanför Stockholm och firade lite jul med hans familj. Så mysigt! Vi delade ut julklappar och åt massa godis och mat 🙂

På tisdag åker jag hem till Skåne och ska först sova ett par dagar i malmö då jag har ett bloggjobb där och ska få träffa mina vänner, underbart!

Sitter och klurar på vilket hotell jag ska boka, tar alltid samma och vill ha något nytt. Det är alltid med lite blandade känslor som jag åker till malmö, staden som var mitt hem i nästan 10 år känns inte lika hemma längre, så mycket som hänt där och jag känner ingen trygghet där längre på samma sätt.

Jag ska vänta någon timme till innan jag hoppar i bilen och kör och köper lite bullar och överraskar dem här hemma med frukost 🙂

Hoppas ni njuter av helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bo på Grand Hotel i Lund istället för Malmö

  Stina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Men guuud vilken jul feeling jag fick av dina underbara bilder ?

  MliizZ 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mliizz
  Svara
 • mysiga bilder!

  98v0 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/98v0
  Svara
 • Malmö Live!!!!!!!! Man känner sig inte ensam där, bra läge, underbar personal, amazing frukost!

  Elin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Mj’s är ju gamla mäster Johan & det verkar vara riktigt nice! Annars är väl Malmö Live/clarion aldrig fel ?

  Caisa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Godmorgon sömnlösa ? lägg ett block och penna bredvid sängen där du skriver ner de saker som stressar dig och som du är rädd att glömma bort . Det brukar hjälpa. Hoppas du får en fin jul i ditt föräldrahem. Kram på dig och tack för fantastisk blogg ??

  Leena 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!