Lördag, jul och intervju


Gooooood morgon!

Vi var på middag igår hos våra vänner och deras nykläckta lilla Lily ( hur fint namn? ) där hade E gjort en magisk asiatisk middag – wow! Älskar att laga och äta asiatiskt, så fräsch mat!

De hade nyss flyttat in i sin nya lägenhet och guuuud vad mysig och fin den är! Blir ännu mer sugen på att flytta nu, yay!!!

Vi ligger kvar i sängen och ska snart börja ta oss mot stan för lite sista julklappar innan jul hos min killes mamma! Så mysigt med en helg med jul och julbak!!!!! Är helt lyrisk haha!

Jag hade på mitt nya fina diadem från Lily and Rosé 🙂


Jag tvingade deras hund att ligga hos mig haha, så gosig!!!

Igår kom två urgulliga och målinriktade studenter till mitt kontor och ville ha en intervju med mig gällande min karriär , känns fortfarande konstigt att jag skulle vara en förebild för någon och att de vill göra en intervju med just mig. Blir så rörd och stolt! Vi satt på mitt kontor i ett mysigt rum där vi gick in på djupet till varför jag lyckats, vilka mina mål är och vad jag kan rekommendera.

Väldigt intressant för mig själv att få dessa frågor jag svarar direkt och inga filter läggs på, det blir väldigt ärliga svar, precis som det ska vara.

Jag har förändrats en hel del från det att jag började min karriär till hur dem är idag. Ska skriva lite om det i helgen ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!