Ny tv

I samarbete med Philips


Hej bästa ni,


När jag flyttade upp till Stockholm så stod jag utan en TV då mitt ex stod för alla inköp all elektronik då jag har noll intresse så var jag tvungen att ta mig ann projektet att hitta den perfekta TV:n, jag är inte så glad för att TV:n ska synas och har alltid tyckt att den sticker ut för mycket. Tills nu, Philip har kommit med en serie som har Ambilight som innebär att det kommer ljus bakom TV:n som rör sig ihop med exempelvis musik eller en film, det blir dubbeleffekt!

Tv:n är sjukt snygg och superslimmad mot väggen vilket gör att jag kan ha den bakom gardninen när jag inte kollar, detta var omöjligt med den andra TV:n jag hade där tidigare!


Så för er som är lika förvirrade kring den djungeln där ute kan jag varmt rekommendera denna TV från Philips


Klick för att se alla deras storlekar och priser !


#looksbetterLjuset bakom tvn är allt och ger en förhöjd känsla!


Bilden är så extremt klar och fin, kunde till och med fånga det med kameran!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Tänkte fråga dig för du är så bra på att tipsa på inredning. Vet du någon som säljer tunna vita gardiner. Långs 300 och breda. Och inte svin dyra? ? Om du har tid att tipsa. Ha en bra dag

  Jasmin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej, Vi har en nybyggd villa belägen i en mindre by i Eslövs kommun. Vi planerar flytt till Stockholm och försöker sälja vår villa utan att lyckas. Villan i sig är jättefin men byn vi bor i är svårsåld…Nu undrar jag om du har ett tips på en grym mäklare som du tror skulle kunna klara av att sälja vår fina villa?

  Jessica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • så snygg och coolt med ljuset!

  Emellie_Larsso 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emellie_larsso
  Svara
 • Förstår att du har fått tv:n billigt/gratis, den är säkert helt okej… Ni inredningsfreaks borde ju älska Samsung’s The Frame; ser ut som en vanlig tavla som du kan hänga på väggen och du kan använda den som tavla och byta bilder osv också om du vill. Kolla in den här: http://www.samsung.com/se/tvs/theframe/highlights/ Det ska tilläggas att Oled är överlägset bäst när det gäller tv så om du vill ha den absolut bästa tv:n hade jag satsat på en Sony A1.

  Alexis 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!