Aftonbladet, intervju och sticka ut


Puh, vilken dag!

Vaknade med förkylning som inte är av denna värld, känns som alla är sjuka och går och hostar 🙁 Så jag har jobbat hemifrån för att slippa smitta mina kollegor. Googlat alla huskurer så jag snabbt ska bli frisk till helgen 🙂

I morgon ska jag till kontoret förhoppningsvis och sedan ska jag ta en promenad med fina Ananda och hennes lilla son, ni har väl inte missat hennes och Margaux podd? Om ni har missat så finns den här . Sen på kvällen ska jag och min kille hem till våra vänner som bjuder på middag och insyn i deras nya lägenhet, så mysigt! Resten av helgen ska vi fira jul hos hans mamma och julbaka!


Intervjun med Aftonbladet kom upp idag och jag blir så glad över att dem kontaktade just mig för mitt unika sätt att förmedla bostäder via sociala medier. Så kul att ni var så många som hörde av er idag och vill sälja med mig!

Klick för att komma till intervjun


Just nu står inte sängen i alkoven utan i mitten av vardagsrummet, sååå drygt då fönstret sätts in och allt är lite försenat 🙁 Hatar att ha oordning hemma och smutsigt av allt byggdamm, blir galen.Kolla på de snygga vårnyheterna från Ellos, sjukt fina stolar!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Tack för en underbar och inspirerande blogg. Var hittar jag dessa stolar? Kan inte hitta dem på ellos. Kanske de inte har hunnit komma ut till försäljning än? Mvh Emmy

    Emmy 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Din blogg är verkligen inspirerande!

    Martinaelvira 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/martinaelvira
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!