Grönt kök, våga och dagbädd


Go kväll på er,


Var på mitt första möte gällande ett intag på min nya byrå och jag fick in det, gaaah vilken härlig känsla och start med mitt nya bolag. Jag har fått en sån kick av allt detta och det måste lysa igenom på mina möten. En del av det jag säljer in i min tjänst är just att jag marknadsför mina objekt på social media, så det blir ännu mer marknadsföring av ett objekt och jäklar vad det funkar. Jag la ut denna urfina 2:a i Vasastan på min instagram och har sju kunder som hört av sig redan! Detta i kombination med all annan marknadsföring är genial, nästan 40.000 unika besökare här och 50.000 följare på instagram – det är värt mycket i en marknad med högt utbud! För just nu gäller det verkligen att tänka utanför boxen.Kolla in detta kök på Frejgatan som snart är till salu , vill såå gärna ha ett grönt kök i nästa lägenhet. Dem har sprutmålat vanliga luckor från IKEA!
HÄR hittar ni denna snygga dagbädd för 2.795 kr

Klick
Denna är ursnygg med

KlickKlick för en grå kanske??


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!