God morgon


God morgon!

Vet inte vad som hänt men jag har blivit morgonpigg, haha trodde aldrig att det skulle ske men mirakel sker hela tiden 🙂 Jag är absolut inte pigg nog att gå och träna kl 06 som jag ser många gör på instagram haha, all eloge på det. Jag är mer typen som rostar en bagel, sätter på nyhetsmorgon och dricker en kopp te i min morgonrock! Det är en morgon helt i min smak.

Idag väntar möte på kontoret kl 09.30 sen är dagen fylld med kontorsjobb och lunch med min älskling.

På kvällen ska jag på två möten här på Kungsholmen ska bli så kul att få gå på möten och visa vilken galet stark marknadsföring vi har just nu. Jag hoppas intervjun för Aftonbladet kommer idag där jag ger mina råd kring marknaden och hur din bostad ska sticka ut.

Kolla på denna urfina lägenhet som jag ska lägga ut snart , 3 rok på 106 kvm på Kungsholmen med fungerande kakelugnar och en avgift på 3.324kr/mån

Nu ska jag hoppa in i duschen och på med kostymen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!