Min helg


Hej fina ni,

Vad kul att så många gillar mina industridörrar från NbodesignAB, dem är bäst! Ni kan se alla deras jobb på instagram med!

Jag är så himla nöjd med hur lägenheten börjar se ut och trivs så sjukt bra! Ni vet känslan när man kommer hem och njuter av hur mysigt det är? Om inte så investera i dig själv och ditt hem. Det är här jag får all min energi och laddar mina batterier.

Det ska bli spännande med ett nytt projekt och större lägenhet tillsammans med F, vill flytta mot Nacka för att testa nyproduktionen som byggs där, wow vad fina lägenheter där finns!

Plus att det är nära min syster och syskonbarn!!!!

Idag var tanken att jag skulle strunta i att ställa klockan och vakna av mig själv….. varför vaknar jag 06 då? Haha orkar inte. Så nu ligger jag och väntar tills klockan ska bli 07 så jag kan gå och köpa frukost till oss, är så sugen på rostade bagels med kalkon och gurka!! Bästa jag vet!

Kanske lite pannkakor med, var så längesen!

Idag blir det en lugn dag med lite promenader och fika med en kompis, sen noll planer för ikväll! Kanske laga middag tillsammans och bara ta det lugnt!

I morgon ska vi hem till min syster och klä granen och laga mat och julgodis! Hon har massa visningar innan så jag åker dit tidigare och förbereder massa god mat med hennes man tills hon kommer hem, MYS!!!

Ska leta efter lite goda recept på smårätter vi kan äta, är helt besatt av nya rätter från sidan Delish, en amerikansk sida med dödligt goda recept!

Hoppas ni njuter av er helg också!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad roligt med Nacka. Kan varmt rekommendera Nacka och Tollare, vi har ganska nyligen flyttat hit till en nyproduktion. Så fint område och det byggs massor. Finns mkt till salu så det går nog göra ett ”fynd” här ute just nu när det är en liten ”dipp”! Lycka till. ✨

    Elenor 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Åhhhh vad jag längtar efter er nu! ❤️

    Jennie 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!