Vägglampor


Go kväll fina ni,


Är hemma själv och tar det lugnt, så himla skönt. Har inte druckit någon alkohol på snart fyra månader och jag måste säga att jag mår så sjukt bra, jag känner mig så pigg och frisk på en helt ny nivå ni anar inte. Det jag får höra som mest när jag är ute är ”varför dricker du inte?” som om man måste ha en anledning? Ingen har riktigt förståelse har jag märkt kring just alkohol. Jag mådde så jäkla dåligt av alkohol och jag såg inga fördelar med det längre. Kanske tar jag ett glas rött vin men nu känns det som om jag förstör allt haha.Ungefär som att sluta äta godis 🙂


Åter till rubriken , vägglampor är ju ett måste!


In och kika på dessa snyggingarKlickKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Känner igen det där kring alkoholen. Jag har också helt slutat med alkohol utav samma anledning som dig och precis som du skriver så blir alltid folk lite störda utav det.. Som tjej får man ofta frågan om man är gravid om man inte dricker, som om det vore den enda anledningen att avstå att dricka ?

  stockholmsmamman 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/stockholmsmamman
  Svara
 • Vart kommer den 5:e lampan från längst upp om du ser (i mitten liksom) svart grå… Samt runda spegeln och den ”byrån/bänken” under spegeln?? Så fint!!

  Angelica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vaaaart kommer den spegeln ifrån? Letar å letar på nätet!! ???

  Elenor 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vad många fina lampor! ??

  Mrsfunkys 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mrsfunkys
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!