Min dag

Hej bästa ni!

Måste bara börja med att säga HEJ till alla er som är inne och läser min blogg, jag har nog inte riktigt förstått hur många ni faktiskt är 🙂 jag uppskattar alla era kommentarer och ska svara på alla så gott jag hinner!

Morgonen började perfekt med frukost på Nouws kontor som fina @elinskoglund ordnat så bra med en föreläsare som heter Peppe Ekmark som pratade om stress och hur det påverkar oss alla. Detta ligger mig varmt om hjärtat då jag för snart ett år sedan gick in i väggen och tappade mig själv. Jag ska ägna ett inlägg om just detta om min väg tillbaka till ett normalt liv igen.

Frukosten och föreläsningen var topp och jag träffade alla underbara bloggare som är exakt så trevliga som dem verkar på sina bloggar!

Supermamman @Yayas kände det som jag träffat innan men det var första gången. Så jäkla härlig!

Ellinor som rekommenderar mig som mäklare till sina vänner är så go och inspirerande ung tjej!!

Vi satt kvar en stund efter och pratade om livet och vad vi alla går igenom!

Nu sitter jag hos Emelie på lunchen och färgar mitt hår, sköööönt! Hur kunde jag leva utan Hairtalk tidigare?

Visar resultatet sen

Puss

Mitt hår utan extensions

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!