Tävling

I samarbete med Bemz

Hej fina ni,


Hoppas ni njuter av er helg, det gör verkligen jag. Jag ligger just i min mysiga pyjamas med massa tända ljus och förbereder detta inlägg gällande att vinna ett valfritt tyg från Bemz för 5.000 kr för en IKEA-möbel!

Jag personligen tycker att soffor överlag är så himla dyra så jag valde att köpa en IKEA-soffa av märket Nockeby där jag istället bytte tyget till ett coolt i blå sammet.

Det finns hur många som helst IKEA-soffor på begagnatmarknaden, min kusin hittade en likadan soffa som jag har för 400kr, ja ni ser själva att ni kan ha en helt ny sammetssoffa för under 10.000 kr och till och med under 6.000kr om ni letar lite 🙂


Mina favoriter är sammet i alla dess former, ni hittar alla tyger HÄR där kan ni beställa hem tester gratis för att se hur dem ser ut i verkligheten!


FÖR ATT TÄVLA!

Skriv en kommentar här nere i kommentarsfältet vilket tyg ni hade velat ha , ni kan även dubbla er chans genom att skriva på bilden på instagram
Mitt blåa tyg är jag helt förälskad i , det lyfte verkligen hela rummet och det är kul att ha en riktigt blå färg på soffan och våga lite mer färg, funderar på ett rosa med! Här hittar ni mitt tyg

Här hittar ni mitt tygOtroligt häftig färg på Nockeby-soffan ovan i rosa!Tyget Malmen är riktigt snygg också i grå sammet

Här hittar ni den och kan användas till alla soffor

Det går även att få kuddar uppsydda i samma tyg!


I sommar kan jag enkelt byta mitt tyg till linne som är så sjukt snyggt och svalt !


Här kommer ni till produkten


Givetvis går det att göra om era fåtöljer med, hur snygga är inte dessa i linne?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
67kommentarer
 • Gabriella!!! Stort grattis! Kan du mail mig? [email protected]

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Jag har länge haft ögonen på flertalet härliga sammetssoffor men priserna överstiger alltid budgeten. Inne på Bemz hittade jag det fina tyget Zaragoza Vintage Velvet Zinc som passar alla kriterier jag haft och passar perfekt på min Söderhamnsoffa. Det skulle vara den absolut bästa julklappen man kan tänkas få! ✨✨?

  Amanda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vill klä om min Söderhamn soffa med tyget Lunda Melange Graphie Grey!

  Isabella 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Malmen Velvet Zinc Grey för vin Vimle 3-sits är precis vad jag letat efter ? Även om jag inte lyckas vinna är jag överlycklig över att du presenterat detta geniala företag för mig! Dröm för ögat och plånboken ??

  Emelie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så fina tyger! Vår 3-sits söderhamn skulle bli så himla vacker omklädd i Zaragoza vintage velvet noir, det skulle verkligen behövas lite elegans hemma hos oss då det är två trötta vuxna, ett livligt barn och en ännu livligare hund, med andra ord inte så mycket dolce vita ?

  Martina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh va rolig tävling, väldigt lägligt då jag precis köpt min första lägenhet och dör för en sammetssoffa men inte har hittat någon som passar plånboken riktigt.. Jag hade valt ett marinblått sammetstyg, det hade lyft lägenheten och min Nockeby-soffa ordentligt!!

  Alexandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade valt blå sammet för att ge våran vita Ektorp ett lyft✨✨?

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Fantastisk tävling och jag skulle SÅ gärna bytt tyg på mina Ektorp divaner. Älskar divanerna men vitt.. nä, känns tråkigt! Vill ha färg, sammet, lyx och en annan känsla i ”biblioteket” som vi kallar rummet med divanerna. Designers Guild-tygerna hos Bemz är magiska, alltid tagits lite till DG mönster även vad gäller tapeter. Håller tummarna och tack för ständigt fin inspo! Heja dig. XO

  Houseofmary / Maria Silvryd 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Helt magiskt fint! Hade valt Malmen, grå sammet ?? Skulle bli ett otroligt lyft för vardagsrummet!

  InteriorSthlm (Malin) 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Wow, hade absolut velat ge min gråa Nockeby ett litet lyft, en färgklick i vardagen, åt det mörkgröna hållet.. ??

  Narcisa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade valt grön sammet till mina Nils-stolar????

  Caroline 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • ???Brera Lino Ink Blue är tyget jag hade valt till min 3sitsiga Nockebysoffa! Så snyggt & drömmen för mig som är mammaledig & inte kan lägga pengar på detta just nu!!! Tävlar även på insta???

  Elin Kvist 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Drömmer om att ge min 3-sitsiga Ektorp ett andra liv efter misskötsel av hund och småbarn. Ett lyxigt tyg i Malmen Velvet Zinc Grey skulle hindra Mr Ektorp från att flytta till soffkyrkogården.

  Caroline 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh jag hade absolut också velat ha de blåa. Så snyggt!

  Josefine 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Rosa sammet vore ju så coolt! Det hade vi på sofforna hemma på 80-talet när jag växte upp. Trodde aldrig den trenden skulle återvända! ? Jag har också tävlat på Instagram som @asakjellkvist ?

  Åsa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vilken fin tävling! Jag har en vän som håller på att bygga hus. Jag vet att hon bestämt sig för en IKEA soffa som hon vill byta klädsel på. (Klassiskt vitt) Tycker hon är värd detta presentkort efter allt slit med huset!

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh jag har vart inne och spanat på Bemz hur länge som helst. Jag ska flytta in till min storstaden till min lägenheten i Kungsholmen i Januari och känner för en förändring och vill gärna piffa upp min soffa. Jag hade vart världens lyckligaste om jag fick Malmen Velvet Indigo Blue för en 3,5 sits Stocksund. Håller verkligen alla tummar och tår att jag vinner tävligen. Hälsningar, TIna

  Tina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vore drömmen att få vinna ett nytt finfint tyg såhär innan jul. Jag har en vit soffa som tyget blivit lite ”solkigt” på efter två busungar som älskar att hänga i denna soffa. Kram Sofia

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Skulle jag vinna skulle jag välja tyg i marinblå sammet.. så fint! Med 2 barn hemma kan det hamna allt möjligt i soffan så skulle defenivt behöva nytt tyg???? håller tummar och tår! Kram

  Sussie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna tyget Brera lino marine ? Så snyggt. Har precis köpt nytt hus och är verkligen i behov av en ny soffa. Hade varit helt underbart att vinna ???

  Sandra johansson 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • En tävling helt i min smak! ?Jag har precis flyttat hemifrån och jag skulle så gärna vilja klä om min Färlöv soffa med ett grått sammetsöverdrag som det på bilderna. Jag är med på Instagram också! Kram

  Anna Zanichelli 0000-00-00 00:00:00 http://www.devote.se/annazanichelli
  Svara
 • Hej Bisse, På grund av min kisse så behöver jag en soffa som går att tvätta, och tackar dig att jag har fått möjligheten att tävla om detta. En Ektorp soffa jag har, och vit den en gång var. Skulle jag önska mig något nytt som i sammet är sytt, då vill jag gärna önska i rosa som får mig att sluta ligga och såsa. Om jag får välja variant, så önskar jag Clover färgen som hade höjt min soffas standard markant. Tack än gång för detta, drömmen om en snygg soffa som går att tvätta kommer förhoppningsvis inte att fortsätta <3

  Elisabeth 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nockeby 3-sits i grå sammet! ? håller tummarna!

  Cheri 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag och min sambo har två 3-sits Nockeby som står mitt emot varandra i standard grå och ser ganska tråkiga och ja grå ut… Hade varit så kaxigt och snyggt att byta ut dem till den röda Zaragoza Vintage Velvet Cranberry! Håller tummarna för att vi vinner. God Jul <3

  Frida Almberg 0000-00-00 00:00:00 http://instagram.com/fridaalmberginterior
  Svara
 • Åh älskar Bemz! Har en gammal Karlstad-soffa som står på vinden. Den hade verkligen behövt en uppfräschning. Jag hade så gärna velat ha tyget Malmen Velvet Ivy Green ? Håller tummarna!

  Madde 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • åh, du har det så otroligt fint och det är verkligen en fröjd att följa dej på insta och läsa din fina blogg ❤️ Ger bra inspiration till en som väntar på att få flytta in i vårt dröm hus. Nybygge ? tyget malmen det gråa sammet tyget hade suttit som en smäck i värt vardagsrum ??

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vill ju självklart vinna malmen velvet mineral Blue till mina Kivik fåtöljer ?

  Evelina nygren 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Största önskan är ju att få klä om vår grå, slitna Kivik soffa i malmen velvet idigo blue! ?Jag och min sambo håller på att få vårt drömhus byggt och det skulle ju passa sååååå bra med en ny sammetsblå soffa istället för att dra med den vi har vi har nu. Husbygge är ju inte direkt gratis, inte heller att försöka köpa möbler till ett helt hus ? med andra ord så vore det ju heeeelt magiskt att få detta som en julklapp! ??? kram Sandra!

  Sandra Carlén 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Skrivit på instagram också! Våra katter flyttar pm en vecka och våra två Ikea soffor hade behövt ett lyft då dom har klöst på rätt bra på båda sofforna tyvärr.. nu i juletider med sitt första barn är detta låååångt ifrån något vi kommer kunna unna oss. Hoppas på vinst! Hade valt ett sammettyg till vår eketorp soffa! Antar att man bara tävlar om tyg till en soffa.

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • åh vilken dröm ? hade gärna bytt ut vår hemska vita Kivik 4 sits till en i sammet blå, rosa eller grå! ? alla är så snygga och haft beslutsångest ett halvår på vilken jag ska beställa ? men måste välja en antar jag så då blir det samma blå nyans som du har ?? Tack för en toppen blogg! Du inspirerar massor! ?

  Jenny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag har precis flyttat och därav köpt en ny soffa, från Ikea såklart, men är inte helt nöjd med klädseln så att vinna denna tävling vore ju perfekt! Älskar idén med att man kan klä om sin Ikeasoffa och göra den lite mer personlig. Jag skulle vilja vinna en sammetsblå klädsel till min Kivik!

  Hanna L 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade valt Zaragoza Vintage Velvet Viridian, en mossigt murrig grön som skulle få pryda min soffa i min första egna lägenhet som för övrigt ska gå i färgerna vitt, svart, mörkgrå, ljusgrå och guld. Hade blivit kronjuvelen i lägenheten! ? Håller tummarna!

  Vera 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Nockeby 3sits i sammet i grått hade varit perfekt nu när jag ska göra om i mitt vardagsrum

  Ebba 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Skulle vara en dröm att få klä om min Stocksund i zink zaragoza velvet! Sen vill jag passa på att tacka för all inspiration jag får här, både till hemmet och i karriären, jag pluggar till mäklare just nu och ditt driv och engagemang inspirerar verkligen!?

  Evelina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Önskar att vinna en Rosendal Pure Washed Linen Silver Grey loose fit Country till min 3-sits Ektorp soffa ?

  Jennie Hägref 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • åååh va fint asså den där senapsgul/guldiga är riktigt snygg ✨?? Hoppas hoppas jag får turen att vinna denna klädsel skulle bli såååå otroligt lycklig ???

  Maria 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åhhh denna tävling passar perfekt nu när jag ska börja inreda mitt vardagsrum. Testar lyckan både här och instagram såklart. Gillar dina tips och du har definitvt blivit en toppfavorit med massa fin inspiration, så tack! Mitt val av tyg blir Zaragoza Vintage Velvet- Virdian. ? Ska bli kul att följa din resa. ? Kram

  Malin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag skulle vilja överraska min tjej med nytt tyg till soffan. Hon har tjatat länge om ett Loose-fit tyg i mörkare färg så att mina och sonens fläckar inte syns lika tydligt. ? Vore så roligt att överraska henne, dels med att ha varit med på en tävling på din blogg (hon läser din blogg) men också med nytt sofftyg. Hon skulle bli lika glad för båda!

  Peter 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ååh! Perfekt tävling! Jag är i STORT behov av en ny soffa då min nuvarande hålls ihop med hjälp av två skruvtvingar och dynorna glider av om man gör sig alltför bekväm. Den är FRUKTANSVÄRD ? har haft ett öga åt Nockeby-soffan länge och hade nog valt ett tyg i smaragdgrönt eller en mörkgrå sammet ? håller tummarna nu!!!

  Josefine 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Som jag skrev på din insta Så ROOOOOOSA SAMMET skulle jag köpa till min EKTORP 3 SITSSOFFA och EKTORP fåtölj #älskarrosa #älskarsammet ?????

  Sandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Självklart är jag med och tävlar på din Instagram! Hade jag vunnit hade jag gett detta i julklapp till min mamma, hon vill klä om deras inte så vita soffa Ektorp, den ska egentligen vara vit, men svårt när dom har en liten vovve? hon har verkligen tröttnat på att tvätta den stup i kvarten. Håller tummarna ? kram

  Josephine Legendi 0000-00-00 00:00:00 http://instagram.se/jlegendi
  Svara
 • Jag hade valt zaragoza vintage viridian. En härlig grön skönhet över min idag ”vita” Ikeasoffan. Söderhamn

  Michaela 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hade verkligen varit en dröm att få klä min ektorp i gråsammet med rosa detaljer runt om kring. Trivs väldigt bra med min soffa och kan inte prioritera en ny så att vinna skulle verkligen sätta guld kant på tillvaron i mitt vardagsrum ✨.

  Beatrice 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tänk om jag detta pris kunde fått då skulle min tygsoffa från Ikea vara ett minne blott! Med ett inre så mjuk och skön men längtar efter ett yttre som mjuk sammetsgrön… eller blått eller rosa eller grått! Hur ska man kunna välja ? håller tummar och tår ?✊?✊?

  Lisa Asplind 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade valt Zaragoza Vintage Velvet Zinc

  Sara 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vilket fantastiskt pris!!! Småbarnsförälder som jag är, precis påbörjat föräldraledig nr två (efter varandra) med en 2 åring och en 6månaders är detta precis vad som behövs! Lite förnyelse och trendig sammet är något jag suktat efter men tyvärr inte haft råd med på föräldrapenning… Tyget malmen i grå sammet som du tipsar om är min favorit och givetvis på Nockeby soffan, skönaste Ikea soffan??? hoppas såååå på vinst och på att få tillbaka lyxen i vardagsrummet❤️

  Sandra smith 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade tagit tyget zaragoza velvet i brun nyans till en ikea farlöv soffa ?

  MeriKahkonen 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag skulle köpa en ny soffa från IKEA och klä med det vackra tyget Zaragoza Vintage Velvet – Zinc eller Zaragoza Vintage Velvet – Noir ????

  Kia Udd 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Perfekt tävling! Testar lyckan både här och på instagram ☺️ Vår Nockeby skulle verkligen behöva lite kärlek iform av ett nytt överdrag med tanke på vad den har utstått under småbarnsåren! Att få tillbaka lite av sin forna glans och återigen få glänsa lite här hemma i vardagsrummet ☺️

  Magdalena 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vilken toppen tävling ?. Jag och min man har länge suktat efter en riktig designersoffa med löst linnetyg och blev överlyckliga när vi insåg att bemz skapat en loose-fit klädsel till Söderhamn soffan. En grå linne klädsel till soffan står högst upp på årets önskelista ??

  Helena Sanderson 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag hade klätt om min gamla Karlstad soffa i Zaragoza vintage tyg ?

  Shehedi 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Som student köpte jag Karlstad i vitt tyg och efter x-antal fester och hemmakvällar har det vita tyget (minst sagt) fått sig lite stryk.. Den vittnar helt klart om flera härliga minnen! Men jag har hellre minnena i mitt huvud än på min soffa. Den är alltså i stort behov av en uppfräschning. Malmen i Sand beige eller Zink grey hade gett soffan ett helt nytt liv. Det är dags för en nystart, nya minnen ska skapas. Både för soffan och för mig.

  Sara 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vilken fantastisk tävling ? Jag har länge drömt om att få liva upp vår gråa Kivik soffa med en ny klädsel från Bemz. Jag har förälskat mig i tyget som heter Rosendal Pure Washed Linen Absolute White ❤️

  Emma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tänk att få slänga sig i sin sköna Söderhamn soffa på morgonkvisten och mysa med ett vackert Loose fit urban brera lino. Halleluhja moment!!

  Melodie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Mörkgröna tyget malmen hade passat på de 2 shäslongerna i loungen som båten i hamnen. Är allt för blyg men det hade varit roligt med lite nytt tyg, även om jag inreder lägenheten i smyg.
  På sammet vill jag sitta och på vår öppna spis titta.

  Sandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Wow vilken bra tävling ✨! Jag skulle valt Rosendal Pure Washed Linen – Silver Grey i lose fit till min tråkiga vita tresitsiga Ektorp soffa som inte längre är så vit haha ? Den gråa färgen hade även passat perfekt till min fornasetti tapet och lyft mitt lilla vardagsrum som inte fått mycket kärlek de senaste åren. Älskar tanken på att kunna återuppliva en möbel som man tycker om, blir både ett lyft samt förespråka hållbarhet. Håller tummar och tår att jag kammar hem detta härliga överdrag. Kramar ?

  Aleksandra 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Soffan Nockeby från Ikea är en favorit. Tänk om man kunde vinna grå sammets överdrag. Håller tummar o tår ✊?✊?✊?✊?

  KatarinaL 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/katarinal
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Som student har man verkligen inte råd med någon lyx eller ens det där lilla extra. Man får bara tänka på vad som är billigast, inte vad man tycker är finast. Så jag har länge drömt om en soffa i sammet. Det är så vackert! Soffan skulle jag vilja ha i färgen indigo blue & sedan kuddar i antingen mineral blue eller ultra marine. Det skulle vara drömmen. Tack för en toppenblogg, ha det fint!

  Gabriella 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ååå jag hade gärna velat ha det blåa i sammet. Jag har precis flyttat till ny bostadsrätt och har svårt att få till inredningen ordentligt. Vill att mitt hem ska kännas personligt och en härlig färg på soffan hade verkligen gjort sig bra! ☺️

  Amanda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • underbar tävling ? vi har precis köpt lägenhet och täkte då köpa nya soffor. Då vi har en liten bebis hemma o inte lever jättegott just nu hade en vinst verkligen varit såå rolig. Ett grått tyg ❤

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • ooooo jag som aldrig vinner på tävling, håller alla tummar, tår och kryper ihop som en grävling. När det sen hettar till i soffan därhemma, kommer sambon min instämma att färgen blå blev en mysig liten vrå! ? Vintage valvet utra marine viiilll jaaaa haaa .

  Tatti 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åhh vilken fantastisk tävling har precis köpt samma soffa som du och vill jättegärna vinna ett överdrag i blå sammet , du är en STOR inspiriation ska du veta ?✊?

  Marita 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • jag är sååå sugen att göra om våra vita Ikea soffor till grön sammet! Deras mörkaste gillade jag men gosh skulle beställa hem varenda jäkla tygprov innan jag bestämde mig – GODIS! Hejaheja ??.

  Amanda 0000-00-00 00:00:00 http://www.nouw.com/amandasilva
  Svara
 • Det rosa är magiskt! Vill gärna vinna det ?

  Sofia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Häftig idé! Just nu har vi en vit howard soffa men eftersom vi väntar vårt första barn så har jag upptäckt att det kanske inte är så smart att ha en vit soffa längre. Jag älskar: Tyget Malmen, grått är så himla snyggt till allt! Vore super kul att vinna då jag funderar på att köpa en soffa från Södermalm ifrån Ikea innan bäbisen kommer till oss. Har tyvärr ingen instgram annars hade jag fortsatt tävla ? Kramar

  Jasmin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej! Jag har köpt en kivik soffa från ikea. Inte superkul färg så när jag såg på din blogg att bemz fanns blev jag otroligt glad. Just nu har jag inte råd att köpa ett överdrag så deltar gärna i denna tävlingen. Jag skulle vilja ha ett ’Brunna Melange Jet Black’ . Du inspirerar. Mvh Sara

  Sara Bäck 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vilken härlig tävling! Jag hade valt ett överdrag till Karlstad eller till Söderhamn, som jag har. Valet hade stått mellan ett i vitt eller grått linne, eller ett i sammet i färgerna Clover, Sea eller Sinc tror jag ?

  tandlakarvillan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!