Bilder från igår


Hej fina ni,

Suttit hela morgonen i telefon med mina fina tjejer, iiih dem kommer upp i helgen, längtar ihjäl mig! Hoppas snön som kommer i morgon stannar! Vi har en massa planerat och det ska bli en så sjukt härlig helg.


I dag väntar ett spännande lunchmöte på Tako, jag har aldrig varit där och ser fram emot deras lunch då jag hört så gott om det!


Middagen igår var verkligen helt magisk med H&M-home, vi var ute i Orangeriet som ligger i Bergianska trädgården. Så sjukt mysigt ställe. Deras dukning får mig att vilja åka dit idag och göra en copy till julbordet!Både tallrikar, bestick och detaljer är från H&M-home hur vackert med grönt, vitt och guld?Servett med text / Kakfat

På kakfatet hade dem lagt gröna växter!


Denna löpare som låg i mitten är ett måste , den gjorde ALLT på dukningen!

Klick


Glasen med guldkant var också riktigt snyggt och kan användas året om!Glas / Glas / GlasTusan med jag hittar inte champagne-glasen men dem var med från H&MServett med stjärnor


KlickJag satt i min myströja från H&M , snygga Petra i bakgrunden -gulle


Klick för att kika på min fina tröja

Klick för att kika på min fina tröjavärldsgod middag!


Sötisen Carro , Petra och jag är nöjda med vår present vi fick haha 🙂


Fina Emelie som heter 34kvadrat på insta, lika go som alltid.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!