Min vecka


Hej babes,

Vaknade på ett så sjukt dåligt humör haha, måste ha drömt något som gjorde mig riktigt förbannad – nu har jag repat mig och sitter med en kopp kaffe och jobbar – snart får jag berätta mer om jobbfronten, hur kan det bli så här bra ibland? Det pirrar ordentligt i magen och jag är så jäkla redo för detta.

Tänkte visa min vecka


Tisdag

Idag är det en dag fylld med mail och samarbeten som ska spikas under december och nästa år! Inköp av julklappar gör jag idag också över nätet. Jag har ju ett samarbete med Campadre och där har jag ta mig tusan hittat julklappar till alla i min familj, dem har kläder (bland annat hunky dory, roodebjer, nakd ) på galen rea alltid. Skor, köksmaskiner, inredning – barnkläder ALLT. Jag är så glad att jag slipper ge mig ut på stan! Satt och letade efter god mat till veckan och föll för ugnspannkaka till ikväll, enkelt och sååå gott!

Här är receptet

Onsdag

Lill-lördag haha, ingen fest för mig förutom en väldigt härlig middag med H&M som ska visa julens inredningstrender! Vi ska sitta i gamla orangeriet, mys deluxe! På dagen blir det jobb såklart! Jag ska även fixa mina fransar, dem är extra glesa denna gång då jag suttit och kollat på filmer som fått mig att gråta ihjäl mig haha. Så skönt med nya fina fransar. För er som bor i Malmö så gjorde jag mina på Scandinavien SkincenterDem är BÄST på allt som har med bryn och fransar att göra, fixar mina läppar och kindben där med -bästa vanessa


Fransar gör så mycket när du vill ha det dr lilla extra!

Här nere har jag längd 13 och D-böj!Torsdag

Bästa dagen enligt mig 🙂 Dagen innan fredag och man har helg-feeling! Jag har ett härligt möte gällande samarbete denna dag och hoppas det kan leda till något riktigt bra. Älskar att ha dessa möten face to face, gillar inte att komma överens via mail mm. Blir alltid så mycket bättre såhär och enklare att komma överens. På kvällen blir det mys med min kille såklart 🙂


Fredag

Jag skull egentligen ner till Malmö denna helg men det visar sig att alla mina vänner ska komma upp istället – HURRA. Bästa Anna och Figen kommer upp med sina barn och vi har hela helgen planerad med supermysiga saker, julmarknader på Skansen, Gröna Lund och en massa tjejsnack. Vi har en hel del att prata om! Så resten av helgen blir det att umgås och ha en mysig julhelg!


Lördag

Nu ska det fixas industrifönster här hemma!!!! HURRA, senast var det fe mått ( mitt fel ) men nu jäklar är det rätt och dörrar och fönster ska sättas in mot alkoven som ska bli ett sovrum! YAY. Så jäkla taggad, det kommer bli sååå bra.

Jag och min kille flyttar in hos hans mamma under tiden hahaHa nu en grym vecka fina ni och njut av allt som gör er glada, glöm inte att sätta mål för denna vecka , inom jobb , relation eller privat!

KRAM


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!