Reklamfilm


I samarbete med Post Nord

Hej på er ,

Jag fick en förfrågan kring ett samarbete och jag gör sällan samarbeten om jag inte tycker idén är bra eller jag kan stå för produkten. PostNord kontaktade mig gällande deras nya lördagsleveranser och jag blev eld och lågor.

Jag lever ett så jäkla stressigt liv , jag jobbar 100 %, har styling firma, bloggar och instagrammar däremellan är jag flickvän och en kompis till mina vänner haha. Jag kommer alltid på för sent att jag ska beställa något på nätet inför helgen då sista dagen att beställa något är på en onsdag! Nu kan till och med jag hinna beställa hem kläder eller inredning lagom till helgen. Jag hatar att gå i affärer och shoppa, så mycket folk, jag blir alltid varm och irriterad – ljuset i speglarna i omklädningsrummen är hemska. Så jag beställer hem mina kläder alltid, säkert 2 ggr i månaden. Inredning är också perfekt då leveransen oftast blir gratis.

Så jäkla skönt att tända ljus, sätta igång lite musik och testa kläderna hemma!

HÄR hittar ni filmen om mig

Ett pling i mobilen och man kan kuta ut på lördagen och hämta ett härligt paket med kläder – LOVE IT.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!