Nytt


Hej på er,

Hoppas ni är taggade för helgen, det är definitivt jag. Idag väntar ett möte och en jäkla massa fixande av lägenheten, det är så enkelt att stöka ner 45 kvm , tur att det går fort att städa 🙂 Jag är så jäkla sugen på att köpa nytt NU och tänkte att vi skulle gå på lite visningar nu i december, kan tänka mig Vasastan / Kungsholmen igen. Ett riktigt projekt att renovera igen!

Mina fredagar är väldigt lugna då jag jobbar 6 dagar i veckan och väldigt långa arbetsdagar så ser jag detta som en halvdag för att orka med, jag kommer aldrig tillåta mig själv att gå in i väggen ign som jag gjorde för snart 1,5 år sedan. Det var en otroligt jobbig tid, både privat och på jobbet. Vi har en kropp och ett liv. Att hitta en balans är så extremt viktigt i en värld där allt ska vara perfekt och du ska vara bäst på ditt jobb. Jag ska berätta mer om min väg tillbaka efter det, så ni inte sitter där och tror att jag är felfri och kan jobba dygnet runt utan att tappa det.

Ni kan ju inte ha missat att det är black friday och jag tänkte ta tillfället att uppdatera min jobbgarderob med lite snygga blusar och kavajer, så ni som vill ha tips så visar jag vad jag köpte 🙂


Denna kostym som Snygga Hanna har designat är så snygg

Klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!