Min dagHej fina ni,


Vilken härlig dag jag haft, började med att jag fick sjunga och göra frukost på sängen för min kille som fyller år idag – HURRA och grattis till den finaste människan jag vet, jag är så otroligt lycklig med honom, aldrig skrattat eller känt mig så älskad av någon. Ser så mycket fram emot framtiden! Ikväll ska vi ut och äta på vår favoritrestaurang Yuc – så god mat alltså!

Efter det så hade jag massa mail att svara på gällande värderingar, jag har pausat ner försäljningarna just nu då marknaden och köparna inte riktigt vill samarbeta 🙂 Jag kör ut de flesta bostäder igen i Januari, så december kommer bestå av en massa härliga möten och få ihop en bra stock med bostäder att sälja till nästa år istället för att stressa med dem nu!


Sen mötte jag upp min barndomsvän Sophie och hennes Frank, han är alltid så sjukt glad, blir sååå sugen på en liten när jag träffar dem haha. Vi gick till Orangeriet och åt lunch, det ligger precis nedanför mig, riktigt mysigt med snön som ligger kvar.Så himla god lunch där, perfekt ställe för er med barn, hur enkelt som helst att ha med barnvagnen in och gott om plats. Mysigt med en brasa också, det är drömmen att ha i nästa boende.Supermamman och FrankieSophie åt risotto och jag carbonara, mums mums mums. Jag har snöat in helt på pasta haha. Så jäkla gottJag har på mig en såå mysig tröja från H&M i kashmir , såå mjuk och härlig till ett ok pris med tanken på kvalitén 🙂

NI hittar den här klickFått massa frågor om min jacka och det är Blonde no8 ni hittar märket

HÄR

ÄLSKAR den, kul med en grön jacka som är lite sportig och så varm och skön!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • vilken mat! ??

  MiHome 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mihome
  Svara
 • Hej, Har läst din blogg så länge och älskar att följa och titta in här dagligen<3 Förstår om du självklart inte vill berätta men undrar vad som hände med din exman? har nämligen själv gått igenom en separation och skönt att få läsa andras historier, hur länge var ni gifta mm? Ha det superbra fina du!

  Johanna olsson 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åhlens ???

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • var kommer mössan ifrån? Snygg!

  C 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så fin du är!

  charlottelinden 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/charlottelinden
  Svara
 • så fin mössa du har var kommer den ifrån ?:)

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh vad fina bilder på er ❤ Och vad underbart att du känner sån kärlek. Följt dog på insta länge nu. Hoppas både du och ditt ex gått vidare med nya. Ibland funkar man helt enkelt inte ihop hur gärna man än vill o försöker. ❤

  Anna 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!