Makeover

I samarbete med Bemz

Hej på er godingar ,


ÄNTLIGEN kan jag visa hur ni får en IKEA-soffa att se ut som ny med tyger från Bemz , jag köpte som ni vet en Nockeby soffa 3-sits från IKEA det tyget jag använde kostar just nu 3.999 kr ( 20 % rabatt på deras hemsida )

https://bemz.com/articles/models/sofa-covers/noc1/?fabric=DG3012

Soffan kan ni enkelt köpa på blocket med för runt 1.000kr-4.000kr! Ni får alltså en sammetssoffa för en bra bit under 10.000kr – Hur bra??

Det bästa är om man redan har en soffa från IKEA hemma, dem har klädsel till alla modeller på marknaden!


Mattan blev genast åt det mer blå hållet , den skiftar mellan grått och blått och heter Stormy weather, den hittar ni här

https://www.sleepo.se/classic-collection-velvet-matta-viscose-stormy-weather.html?nosto=redesign-productRummet fick verkligen en helt annan känsla, älskar att kunna ändra ett helt rum bara genom att ändra tyget och inte hela soffan!Det tog min ungefär 30 min att sätta på tygerna på soffan, enklare om man inte har långa naglar haha Är man två går det sjukt snabbt!
Ni kan beställa hem flera olika tyger och avgöra vilken färg ni ska ha.

Jag valde Bemz  sammet i blått för att ha en lite roligare färg här hemma, jag tog denna https://bemz.com/articles/models/sofa-covers/noc1/?fabric=DG3012Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!