Jul

Samarbete med Newport

Hej bästa ni,


Jag har fått äran igen att samarbeta med mitt favoritmärke Newport nu under Black weekend. Jag vill börja med att tipsa er om deras adventsljusstake Upplagan är begränsad till 300 stycken där varje ljusstake är numrerad med sitt unika tillverkningsnummer. Asteri är den första ljusstaken som lanseras i det som kommer att bli en årlig tradition.

Hur kul att veta att det enbart finns enstaka ljusstakar.

Jag kommer binda små röda rosetter längst ner så den känns ännu mer julig. Jag tycker den kommer kunna användas året om och känns inte som en typiskt julstake!

Skynda att köpa den HÄR

https://www.newport.se/shop/detaljer/dekoration/ljusstakar/adventsljusstake-asteriKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!