Finaste juldekorationen


Hej fina ni,


Fick frågan om jag kunde tipsa om fina julkulor och dekoration, givetvis ska jag göra det 🙂 Jag fullkomligt älskar julen och pyntade extremt när jag bodde i en stor villa, det är tyvärr ganska dyrt att köpa allt om man inte har en enda julsak sedan tidigare haha. Så jag kommer ge både billiga och dyra tips helt enkelt!

Jag har som rutin att alltid köpa en julkula när jag är utomlands på hösten/vintern, massa minnen som hänger i granen 🙂
Jag kan inte låta bli att vilja ha en gran med enbart massa bakelser och coola hörlurar! Kanske en mindre gran nu när man bor på hela 45 kvm haha.

Köpte en massa av denna sort nu när vi var i New York, alla dessa hittar ni på Cornelias hus i Norge där ni kan beställa från hennes webshop, konstigt nog kan jag inte länka dit. Men googla så hittar ni!Alltså popcornen haha -love itJag orkar inte hur fina jordgubbarna är!!!!Eller dessa fina bakelser, kommer bli hungrig av granen hahaTill er som vill ha lite mer klassisk gran så kommer mitt bästa tips till er som bor i Malmö åk för tusan över till Köpenhamn och åk till Illum ( ett köpcentrum) där dem bygger upp en helt ny avdelning ”Julstuge” men massa urfina kulor och detaljer.

För oss som bor i de andra städerna har dem en stor del på Illums bolighus – deras julavdelning är helt klart bäst!Så läckert med julkulor som matchar varandra, massa röda detaljer i granen är ju ett måste

Klick

https://www.ahlens.se/Inredning/jultorget/julgranspynt-366808/bloomingville-julgranskulor-3-pack-vit-89863529/Denna i silver köpte jag förra året till toppen av granen, lite dyrare men så jäkla läcker och verkligen pricken över i:et 🙂


Klick

https://www.ahlens.se/Inredning/jultorget/julgranspynt-366808/georg-jensen-star-julgransstjarna-medium-guld-88132868/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Wiii så många bra tips älskar också julen , tack för bra blogg för både fattig och rik ❤️

    Mia 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!