Hej


Hej fina ni,


Mycket som händer just nu och jag är spänd inför framtiden och allt som är på gång. Ibland måste man våga för att utvecklas. Ikväll kommer ett par vänner över och ska äta middag, så mysigt. Ska fixa en vegetarisk-meny till oss, längesen jag gjorde det hemma. Nyttigt och bra för miljön! Har ni sett dokumentären Cowspiracy på Netflix? GÖR DET. Alla borde minska intaget av kött för både djuren men framför allt att de är orsaken till den hösta koldioxidutsläppen i världen. Mer än alla flyg och bilar tillsammans.

Så jag tänkte göra en vegetarisk lasagne – kul!


Kolla så härliga puffar och färger som kommit

Klick


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!