Min vecka


Hej bästa ni,


Startar alltid måndagen med min vecka numera och vad som varit sämst och bäst. Förra veckan gick så otroligt fort och jag hann med min lilla tripp ner till Malmö med tillsammans med min mamma och alla mina tjejkompisar som jag hade svårt att lämna.


Måndag

Börjar dagen med kontorsarbete som alltid, jag försöker att va så mycket som möjligt framför datorn och svara på alla mail som kommit in under helgen och sätta igång med att ringa de spekulanter som varit på visningarna i går. I eftermiddag har jag foto på en liten etta på Östermalm som ska fotas och stylas av mig. På kvällen har jag visningar till 19!


Tisdag

Ska va på kontoret tidigt och jobba, redan vid 08 då jag har så mycket bostäder som ska ut till försäljning i veckan. Jag har en assistent som jobbar för mig 100% men allt måste ändå kollas av mig och gås igenom. Svårt att lämna ifrån mig allt 🙂

Jag ska fylla upp kylen med godsaker att laga, tittade på Nyhetsmorgon och vill få i mig massa nyttigheter så mitt immunförsvar är på topp inför influensatider!

Onsdag

Kontoret igen och dags att göra hembesök för värderingar och möta kunder gällande säljprocesser, tyvärr många som inte får iväg sina bostäder i denna marknad och har köpt nytt, för så har det alltid funkat i Stockholm. Nu får ingen de priser som de är vana vid och deras kalkyler går inte ihop tyvärr.

Jag och min kille ska till IKEA och kolla ut en köksö och jag ska beställa en stenskiva till den och kanterna.

Torsdag

Dags för morgonträning på Sturebadet, lätt träning på morgonen och sen deras goda frukost. Bästa som finns är att starta så. På kvällen har jag anordnat en ringkväll på kontoret för att hitta spekulanter till våra objekt inom firman, kommer nog sitta till kl 21 då.

Fredag

Startar dagen med morgonträning igen på Sturebadet, följt av frukost och sen lite jobb på kontoret. Jag jobbar halva dagar på fredagar då jag jobbar 6 dagar i veckan. På kvällen ska vi hem till min barndomsvän och hennes kille på middag på Kungsholmen, MYS! Ska pussa på deras lilla bebis.

Lördag

INGET – haha. Vi ska bara gå långa promenader, mysa och laga världsgod mat F och jag 🙂

Söndag

Massa visningar igen och kämpa mot den dåliga marknaden och försöka få folk till sina visningar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ja jag vet. Otroligt hur hårt det slagit på marknaden

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • FIn blogg ? Kolla gärna min nya gratis blogg! ?

  Freeandcheap 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/freeandcheap
  Svara
 • Så surt att marknaden är trög och att säljarna inte får ihop det…känner den stressen också trots att jag är ”off market…” …

  SI 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Låter som en bra vecka!! <3 (Du får jättegärna vara med i min bloggtävling som du finner här: http://nouw.com/hannahoster/tavling-31977517. Den avslutas på onsdag! Kram)

  HannahOster 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannahoster
  Svara
 • fin

  AdinaNordin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/adinanordin
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!