Tillbaka

Hej bästa!

Landade i Stockholm för någon timme sedan och blev hämtad av min kille, underbar känsla att få slänga sig i hans famn, han stod med den finaste buketten blommor och mitt hjärta växte lite extra.

Vilka underbara timmar i Malmö med min mamma och mina närmsta tjejkompisar! Så enkelt att ha med min mamma då hon är som mina tjejkompisar, hon är en magiskt människa och hennes personlighet gör att ALLA älskar henne!!! Otroligt mysigt att få bjuda med min mamma på hotell och behandlingar!

Igår mötte jag och mamma upp mina tjejkompisar Jasmina och Figen på Restaurang Nils som är såååå jäkla bra. Kolla bara inredningen! Där satt vi och njöt av mat och massa snack! Min killkompis Bilal hann förbi en sväng med! Såå svårt att hinna med alla jag ville träffa under helgen då jag skulle hem idag igen!
Underbara ni, Jasmina hoppade ur bild haha.Hur cool är inte inredningen?Godaste toast skagen åt jag, sen lamm med potatisgratäng.. ååååh vill tillbaka
Jasmina och hennes man hade köpt finaste väskan till mig som tack för hjälpen för en grej, hur underbara är dem inte? Väskan är så jäkla cool och perfekt för en utekväll som rymmer telefon, plånbok och smink!
Vi var hemma vid tolv och mös ner i sängen!Vi gick och shoppade på köpcentrum Triangeln och sen mötte vi upp min bästis Camilla, det blev gråtfest och fy faaaan vad jag saknar denna tjej! Min älskling.

Vi åt en så sjukt god brunch på hotellet som heter Scandic Triangeln , dem hade verkligen ALLT. Pannkakor, våfflor, nutella, ostar, massa frukt och goda varmrätter!

Kan varmt rekommendera men ni måste boka bord då det brukar vara fullsatt 🙂
Hatar att bo så långt från mina föräldrar och bästa vänner, kan kännas så ensamt här uppe ibland utan dem. Som tur är åker både jag och min kille ner i början på december igen och ska träffa alla igen – HURRA!!!!!!
Magiska blommor


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vilken fin!

  Lexdeco 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/lexdeco
  Svara
 • så härliga bilder och väskan var ju hur fin som helst!

  Emellie_Larsso 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emellie_larsso
  Svara
 • Oj vad fina bilder kul att följa din blogg nu! ?

  JockeBlomgren 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/jockeblomgren
  Svara
 • haha nja, jag köpte mina solglasögon på Ica maxi så det är nog inte så svårt ??

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Wow att köpa en Gucci väska som present. Måste va svårt o köpa present till dig. Tänker din dyra stil ?

  Li 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack ❤️ Så fina vänner och härlig kväll , saknar dig redan längtar till jul och ni alla är här ?

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!