Mot Skåne

Hej fina ,

Wow, vilken respons på mitt inlägg om att kämpa och ha mål! Det känns som det är så många drivna kvinnor där ute som känner samma som jag!! Det ska bli mer av detta på bloggen! Ska även skriva om mina mål 2018, karriärmässigt men även privat ❤️

Jag sitter just nu på Bromma och svarat på alla era kommentarer! Bäst är ni. Jag va inne på kontoret kl 07 och hade frukost med mina kollegor och peppade varandra. Nu sitter jag övertaggad till att åka ner till Malmö och hänga med min mamma och mina fina vänner! Vi ska på spa hos Scandinavien Skincenter på triangeln och bo på hotell!

Ikväll ska vi äta middag på Malmös bästa restaurang Nils!!!! Längtat!

Det kan jag sakna så otroligt, mina vänner nere i Skåne. Att dem inte finna här uppe. Då hade allt varit perfekt 🙁

Puss på er fina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!