Bortskämd


Hej fina ni,


Nu är jag och mamma framme i Malmö och på Scandic Triangeln där finaste sviten väntade! Vi hann gå inom triangeln och äta, när vi kom tillbaka till rummet så var sängen för behandling uppdukad och mamma ligger just nu och får behandling!


Vilket jäkla koncept Vanessa har gjort, deras klinik ligger inne i Triangeln och dem erbjuder till alla gäster på hotellet att få sina behandlingar inne på rummen,…… WOW. Bästa idén.

Tänk att ha en weekend i Malmö och börja dagen såhär! Lyx.

Mamma blev så glad att bjöd med henne, så himla mysigt med kvalitetstid. Ikväll ska hon med mig ut och äta med mina tjejkompisar – hurra!


För er som ska besöka Malmö så kan ni boka era In room behandlingar här

BÄSTA produkterna, jag har haft sååå mycket problem runt min haka, nu börjar det äntligen ordna upp sig tack vare behandlingarna hos dem och produkterna!

Ska visa er före & efterbilder sen
Hur lyxigt ? Mamma får just nu ansiktsbehandling! 🙂 GulleSå mysigt med lugn musik och att blicka ut över staden
Det är även hos Vanessa jag gör mina 3D-bryn – sååååå nöjd. Jag ska fylla på nu i december, längtar!!!


Kolla bilden före & efter

Även läpparna har jag gjort i snart 10 år! Så galet! Vanessa har byggt upp dem under lång tid så dem ser mer naturliga ut!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för underbar upplevelse ⭐️ Min hy strålar idag , fantastisk behandling och produkter ⭐️⭐️ Och god ?

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag har den senaste månaden också fått acne på hakan? vilka produkter använder du och vilka behandlingar gör du för att det ska bli bättre?

  Josefin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hade själv problem med akne på hakan och käkbenet (hormonellt). Testade allt möjligt men Inget hjälpte fullt ut. Hade nästan gett upp tills jag sprang över Organic Bursts konto på insta. Efter att ha spenderat flera timmar på deras insta och hemsida mejlade jag dem och frågade om tips. De svarade snabbt med att jag skulle testa Maca pulver och chlorella (tabletter valde jag). Har använt deras produkter i 2 mån och aldrig haft så fin hy fast att jag trycker i mig socker dagligen pga amning. Så ett stort tips!! Kram!!

  Senada 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!