Smyger


Hej fina ni,


Måste smygstarta julen lite på bloggen, jag är ett otroligt stort fan av jul och allt vad det innebär. Maten, julgodis, snö och ge bort presenter. Men framför allt att få pynta hemmet i magiska röda och silvriga nyanser. Jag blir som ett barn på nytt, längtar tills den dagen vi har barn. Julen blir så mycket mysigare. Är så glad att jag har fyra syskonbarn som jag kan busa med nu i jul när vi ska fira hemma hos mamma och pappa i Åhus. Fullt hus kommer det vara 🙂

Och som sagt med danskt julbord med – LÄNGTAR!


Jag har som ni vet ett samarbete med jotex och dem står för en helt del snygga saker samt till ett riktigt bra prisFör ett par år sedan köpte jag röda sammetssnören och band runt mina ljusstakar från Svenskttenn!

Fick ett ryck ett år senare och ville ha dem i silver med haha

Dem i mässing åker fram under julen!

I bakgrunden ser ni min gran med massa fina glaskulorHur magiskt är inte detta inne på Jotex??
Här kommer en massa småprylar som jag gärna hade klickat hem


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!