Flytta

God morgon!

Började dagen med en härligt krispig promenad, jag kände mig lite stressad när jag vaknade. Många som drar i mig både på jobbet och med privata saker gällande mail och samarbeten. Så jag behövde strukturera upp allt i mitt huvud tidigt. En otroligt skön känsla kan jag lova.

Nu har jag en massa jobb på kontoret som väntar och flera budgivningar är igång, nu gäller det bara att få ihop alla!

Idag har jag lite extra energi och känner mig så galet lycklig! Jag vill så gärna bli klar i lägenheten och köpa en större, men priserna i Stockholms innerstad är sååå höga. Så jag har börjat kolla lite utanför stan på nyproduktion! Så sugen på att flytta redan haha.

Vi hörs snart igen !

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Måste rekommendera Sundbyberg om du vill flytta till större men vill ha en stadsliknande miljö ☺️Själv har jag flyttat från Vasastan hit och trivs bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. PS. Tack för en grym blogg!

  Sundbyberg-bo 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • va kuul!

  linndiss 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/linndiss
  Svara
 • Jättefin blogg ? Se min nya gratis blogg!

  Freeandcheap 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/freeandcheap
  Svara
 • Något speciellt projekt du kollat på eller vet du något projekt som kommer att släppas? Är också intresserad av nyproduktion.

  Mattias 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!