Min vecka


Hej !


Jag ska börja varje måndag med att berätta lite om min vecka! Skönt för mig också att styra upp och få koll på allt, samt att avluta förra veckan med veckans bästa och veckans sämsta!

En liten rolig detalj som kommer bli återkommande i bloggen 🙂


Måndag

Börjar alltid jobbet med ett möte med mina chefer och kollegor på vårt kontor på Sveavägen kl 09 för att gå igenom marknaden samt alla visningar vi haft under helgen, utvärdera vad som skett samt planera vad som kommer hända inom bolaget. Efter det kommer jag spendera dagen med att svara på mail och ringa alla som varit på visning. Har som rutin att ALDRIG ha möten inbokade på måndagar, älskar att kunna hänga på kontoret hela dagen och ringa samtal.

På kvällen är det dags för omvisningar och jag kommer va hemma runt 20.00


Tisdag

Ska börja dagen med Sturebadet och träna och njuta av frukosten. En perfekt dag efter måndagen. Kommer va på kontoret resten av dagen och ha hand om mina försäljningar. Oftast dessa dagar budgivning och kontrakt händer! Efter fem visningar borde det resultera i bra aktivitet!


Onsdag

Samma sak som där jag kommer jobba en hel del denna vecka och har flera möten hos kunder som vill sälja sina bostäder – perfekt dag att ha alla möten!

Kvällen kommer jag möta upp Viktor och gå på Punk Royal med några av hans vänner HUR KUL? Älskar hela deras koncept och ser verkligen fram emot att få äta middag där och träffa lite nya människor!


Torsdag

Startar dagen vid 08 och har alltid utbildning på kontoret kl 11 med Ramin -BÄSTA svenska mäklaren som även är en av mina chefer, tro mig, jag lyssnar till max när han lär ut om sälj och allt som har med mäkleriet att göra.

På kvällen måste jag packa för Skåne! Jag åker tidigt på fredagen och vill åka inom kontoret innan flyget!


Fredag

Hurra! Jag har överraskat min mamma med att åka ner till Skåne och till bästa Scandinavien Skincenter för att ha lyxen att få behandlingar och bo på hotell med middag med mina underbara tjejer Jasmina och Figen – JAG HAR LÄNGTAT ihjäl mig. Det är där jag gjort mina 3D-bryn och läppar/kindben – Vanessa är bäst


Lördag

Mysa med min mamma och mina tjejkompisar, kommer börja gråta när jag måste lämna dem igen. All ära åt Stockholm och att min kille finns här…. men inget går upp mot att träffa vänner som vet ALLT om en och inte dömer en eller är falska. Svårt att öppna upp mig för människor 🙁

Hinna träffa M för att diskutera vår framtid om ett spännande projekt tillsammans!


Söndag

Slänga mig i F:s famn på flygplatsen och njuta av söndagen med honom 🙂 Laga middag och kolla någon grym film!!!!Bild: Julia Viklund för Veronica Virta


Min fina Jas!!!!!!Kolla viden när jag ska göra 3D-bryn 🙂VECKANS BÄSTA

Jag kom i kontakt med en så jäkla fin människa som föreslog att vi skulle börja podda tillsammans om ett ämne som jag verkligen brinner för och tror behövs i poddvärlden! KAN BLI SÅ BRA!!!


VECKANS SÄMSTA

Jag har en tendens att ta åt mig av negativ energi och det var exakt vad jag känt av denna vecka, det har varit mycket missunnsamma människor runt omkring mig som jag känt av och som jag inte kunnat blockera. Det är hemskt att känna och jag kan inte låta bli att bli chockad över hur vissa kan kommentera eller till och med snacka skit bakom ens rygg? Det är så ofattbart för mig! Kanske för att jag är så nöjd med min tillvaro och unnar andra människor lycka!? Lärdomen av detta är att alltid vara den större personen och gå vidare, att jag vet räcker för mig 🙂
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej fina Bisse! Det är så härligt att följa dig. Du är en sån vacker, framgångsrik och ödmjuk tjej. Det kommer ALLTID finnas avundsjuka människor som försöker trycka ner dig. Men det är bara människor som själv mår dåligt som har behovet att försöka göra livet surt för dig. Fortsätt stå upp för dig och var glad för att du lyckas med det som många bara drömmer om. Ta han om dig och ta inte åt dig av ”skitsnackarna”. Kram/Maria

  Maria 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Äntligen kommer du till Skåne ❤️ Ska bli mysigt att träffas , äsch inte bry sig om negativitet det tar bara en massa dålig energi , livet är för kort för det ??

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så märkligt med negativ energi , och det roliga är att de som sprider den .. tror att det stannar hos den de berättar sin bitterhet för , men icke det kommer alltid fram till den det berör , och sen är det skitsnackarna som står med skammen … Karma ? så helt korrekt att inte bry sig kram

  Tess 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Ignorera det negativa och tänk bara på det positiva! Du är grym ❤️ Vilken bra grej att skriva om. Får jag sno idéen? ha en fin måndag vännen.

  Interiorbyvanessa 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/interiorbyvanessa
  Svara
 • älskar veckoplanering o veckans bästa/sämsta. Finns fler bloggare som gör så o så himla kul o läsa.

  Glamgirl 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vad kul med podd! Kommer defintivt att lyssna. Det är ju min syssla när man pendlar ?

  Emmythefoodie 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmythefoodie
  Svara
 • vad k

  Emmythefoodie 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmythefoodie
  Svara
 • ÄNTLIGEEEEEEEN!!!!

  Jasmina Montnémery 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!