Bilder

Hej på er!

Äntligen hemma och hungrig som jag vet inte vad, av någon anledning idag så var alla spekulanter sena till mina visningar så jag fick köra som en galning mellan mina visningar! Hade totalt fem stycken ! Känns som marknaden börjar återhämta sig då jag hade bra med folk på Mina visningar!

Okej fina läsare nu är det dags att NI får hjälpa mig med att rösta på mig till Nordens största blogggala – Lifestyle awards där jag galet nog har fått en nominering, kan inte fatta att lilla jag hamnat bland alla stora bloggare som jag följt i så många år! En ära!!!!

Ni kan rösta här!!!!!!

Så himla glad och rörd över att jag hamnat på höga siffror i min blogg och är sjukt glad för varenda en av er, nu ser jag fram emot 2018 ännu mer!

Dessutom är det på G med en podd jag ska köra ihop med en Annan person och jag ÄLSKAR idén vi ska köra och kan knappt vänta tills vi kör igång!

Hej hösten och alla saker jag ska hålla på med!!!!

Älskar det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!