Övernaturligt

Hej fina ni,

Hoppas ni njuter av er lördag, jag har spenderat dagen med att tvätta i 6 timmar och städa hela lägenheten! Fixardag med andra ord 🙂

Åt en så sjukt god lunch på Retro här på Kungsholmen, jag var sååå hungrig så jag beställde lite för mycket! Fått en dille på king wings så vi åkte till Maxi efter och köpte därifrån så jag kunde laga ikväll med , dem var om möjligt ännu godare! Hej beroende!

Åter till rubriken och vad jag skulle berätta!

Jag har varit lite jetlag efter NY så jag lyssnade på en av mina favoritpoddar Spöktimmen! Så jäkla dumt jag kunde definitivt inte sova och den natten höll jag på att hamna i det tillstånd jag varit i tidigare, säkert för att jag lyssnade på deras podd och mindes min natt.

Jag älskar allt som har med det övernaturliga att göra och har under flera år gått till flera medium, en gång per år ungefär! När jag bodde i malmö gick jag till Benny som är väldigt känd, han har en väntetid på ett par månader och är en av dem bästa jag gått till!

Jag hade velat hitta någon här i Stockholm att gå till med!!!

Åter till podden spöktimmen, jag har varit med om något jäkligt obehagligt – nämligen sömnparalys. Fruktansvärt är det.
Jag skickade in min historia till dem för snart ett år sedan som dem tog upp i början av sitt program!

Det finns även en dokumentär på Netflix om det!!! Allt stämmer som dem säger där!

Någon som varit med om det??


Jag förstår dem som är skeptiska men efter att jag var med om det började jag googla om vad tusan jag varit med om…jag hade alltså ALDRIG hört talas om det tidigare. Det ingen kan förklara är varför alla vi som upplevt/upplever ser samma sak och samma känsla……. varför ??

Lyssna på podden och avsnittet här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Har du varit hos någon annan än Benny i Malmö med omnejd som du kan rekommendera?

  sofie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh, känns igen det där! ?Jag hade också problem med sömnparalyser för några år sedan. Första gången blev jag skräckslagen, en skugga satt över mig och höll fast mig och jag kunde varken röra mig eller få fram ett ljud fast jag tog i allt jag kunde för att skrika. Minns att jag tänkte att det var för verkligt att vara en dröm. Mina sömnparalyser kommer bara när jag ligger på rygg. Det händer att jag hamnar i sömnparalyser fortfarande men jag har lärt mig hur jag ska ta mig ur dem, istället för att få panik så brukar jag fokusera på att slappna av och andas lugnt (för jag vet ju att det inte är farligt) så brukar jag somna istället. Alt. att jag vrida på huvudet så mycket jag kan precis innan jag känner att jag är på väg att ”sugas in” i paralysen, då brukar jag vakna istället ?

  Åsa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Har också varit med om detta och började sedan använda ögonmask varje natt vilket haf hjälpt mig!

  Jane Nilsson 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh! Är också en sucker för det övernaturliga. Spår mig regelbundet men nu har ”mitt medium” flyttat så är på jakt efter en ny. Blivit rekommenderad en kvinna i Hbg och en i Sthlm. (Katarina heter hon och dem har diskuterat henne i fredagspodden) Intressant och läskigt med sömnparalys. Jag har varit med om något liknande. Hallucinationer, oftast med spindlar och insekter, och att inte kunna röra mig. (Fast jag kunde skrika!) fruktansvärt men har tack och lov avtagit och nu är det väldigt få ggr per år.

  Maria S 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej Jannike, Jag har varit med om sömnparalys flera gånger. Förr hände det mig periodvis 4 gånger i månaden och kunde då ske flera gånger per natt, det var väldigt obehagligt och jag sökte hjälp för att få veta att det inte är något farligt. Jag fick genom min läkare som jag träffade, veta att det är helt ofarligt och det man kan göra när man får det är att försöka fokusera på att vicka på en tå, då lägger hela din tankeverksamhet fokus på det och du ”vaknar” upp snabbare ur sömnparalysen. Ska lyssna på poddavsnittet. Hoppas allt är bra med dig! Kram Emily ?

  Emily 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vad heter den på Netflix vill se ?!

  Izabella 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vad läskigt?

  fashionmallan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/fashionmallan
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!