Typiskt mig

Hej fina ni,

Landade för en stund sedan och sitter i köer in mot Stockholm jag har ett event med bästa Lifestyle med middag och inredning, kl 18, jag har visning kl 19 haha herregud! Äsch det löser jag, blir att jag åker till middagen med packad visningsväska och smiter iväg en liten stund 🙂 jobbet som mäklare går alltid före sånt här och jag får stressa lite mer bara, så länge det är kul så kommer jag göra det! Ska bli mysigt att träffa min fina Sophie som jag känt i över 25 år som jag tar med på detta event!

Hur ska jag lyckas sminka mig och duscha på 10 min? Hahaha herreguuuud vad jag inte gillar trafiken i Stockholm just nu!

Önskar detta badrum väntade på mig i lägenheten men icke haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!