Res med stil

Hej fina ni,

Vaknade av mig själv kl 05 så jg har legat och kollat massa härlig inspo på Pinterest och hamnade på resväskor och dog lite när jag hittade dessa läckra!

Älskar färgerna och att de påminner om resväskor från förr i tiden.

Ska kolla om dem har någon butik i New York, en annan butik som jag ska till är Jonathan Adlers butik som ligger ett par hundra meter härifrån, farligt 🙂

Morgonen började helt underbart med att pila lite med telefonen och sedan beställa upp frukost, älskar vagnen som man får upp frukosten på, eggs benedict och pannkakor med choklad fick det bli – SÅ GOTT!

Jag kan verkligen rekommendera hotellet och rummen är magiska, vi ha utsikt mot Central Park! Ska visa er vårt rum sen!

Ni hittar väskorna här

Bilder från www.the-atlantic-pacific.com

Denna fina vagn med allt gott kom upp vid 06 då kunde jag inte vänta längre haha – fått sån otrolig hunger de senaste veckorna, allt hänger väl ihop. Mår jag bra då äter jag, var så smal innan när jag mådde dåligt, så hemskt.


Nu ska vi klä på oss ut på stan, vi ska även till ett museum idag – längtat!!!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!