En speciell dag

Hej fina ni,

Sitter just nu på vårt hotell i lounge-delen och dricker en Pepsi, det smakar annorlunda här… lite sötare (mindre gott ) konstigt nog. Mina fötter håller på att dö av våra dagar här, men jag har världens bästa kille som sitter och masserar dem medan jag bloggar, hur go är han inte? 🙂

Vi fick ännu en solig dag i bästa staden och började med att ta hotellets bil till Museum of natural history som ligger precis vid Central Park. Om ni sett ”En natt på museet” så är det där den utspelas! Jag ÄLSKAR sånt, museum och läsa en massa om varje sak. Jag prenumererar på Vår Historia och älskar det! Vinner de flesta sällskapsspel på grund av min udda hobby 🙂

Där gick vi i flera timmar och tittade, väldigt mäktigt att se allt och jag är så glad att vi valde att åka dit!

Man ( jag ) vill ta bild i varenda hörn i parken haha!

Känner ni igen skelettet? 🙂

Jag såg att Bergdorf Goodmans julavdelning öppnat så jag övertalade F att få dit!!! Sååå mycket fint men jäkligt dyrt!

Älskar dock att de sätter alla kulor i granen och lägger kulorna under, jag hade kunnat lägg flera tusen där men vetskapen att vi inte kan ha någon julgran i år stoppade mig 🙂

Jag köper en kula i varje stad jag besöker så här års , massa minnen i julgranen 🙂

Sen bar det av till Guggenheim och Central Park Zoo !

Jag visste att Jonathan Adler har sin butik nära vårt hotell så vi gick dit och jag shoppade en hel del av deras fina grejer! Ett måste om ni är här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!