New York och stand up


Hej fina ni,

Vilken otrolig tur vi har det med vädret, igår var det 18 grader och strålande sol hela dagen. Det passade oss perfekt då vi skulle promenera från vårt hotell i Meat packing district via High Line road , det är en gammal tågräls som gick uppe i luften som en bevarat och gjort en parkliknande gångbana som tar en flera kilometer!

Vi började med att besöka Ground zero, gick på museet där det var gripande och jag höll på att börja gråta flera gånger.

Dem hade byggt ett fint vattenfall där huset stod.

Efter det tog vi oss till Battery park för att få se Frihetsgudinnan som syns därifrån, vi ttog ingen båt ut för det var såå mycket turister, där fanns en schysst restaurang som hade magisk utsikt och galet goda kycklingvingar så vi satt där och njöt i två timmar och pratade om allt möjligt, jag har så extremt roligt med min kille vi skrattar så mycket och jag är sådär löjligt lycklig just nu!

Så jäkla goda!!!! Även friterade rakor med någon god sås åt vi med, det är ty det enda vi gör haha vi äter och äter i detta ljuvliga land.

Sen gick vi bort mot Brooklyn Bridge längst med vattnet, jag kunde ha jeans och t-shirt i den härliga solen, New York på hösten är som alla sagt!

Efter promenad över bron ( ett måste om ni är här) så hoppade vi in i en uber och tog oss till ett hotell i Williamsburg som heter Whyte, otrolig utsikt över Manhattans skyline där satt vi i baren när en tjej frågar mig på engelska om stolen är upptagen bredvid, jag kollar upp och får se att det är bästa Madde och hennes man!!! Så vi hängde resten av dagen med detta urhärliga par, vi hann inom deras hotell Dream och deras rooftop innan vi skulle vidare på Kevin James och stand up på Beacon Theatre!


Vi skrattade tills vi grät så jäkla kul att ha fått se honom live!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!