Tårar


Hej fina ni,


Vill börja med att tacka er så otroligt för era kommentarer och meddelanden på instagram gällande mitt inlägg om alkohol som presenteras i våra flöden på bloggar och instagram. Tack för att ni delar med er av er historier med, det berör så himla mycket.

Idag är det två månader sedan jag började som mäklare i Stockholm och 3 månader sedan jag packade min lilla Fiat med allt jag ägde och körde upp mot en oviss framtid, jag kom så långt som till Jönköping tills det brast och tårarna brände bakom ögonlocken så vägen blev suddig. Jag har aldrig känt mig så ensam som då, så rädd och sviken. Jag tog mig till ett hotell vid vattnet där jag tappade upp ett bad och satt där med ett hål i bröstet i minuter, tinmmar… jag vet inte. Allt är en enda röra den dagen.

Jag var nere på botten.


Den enda personen som kunde hjälpa mig var jag själv, jag var tvungen att hitta styrkan att resa mig upp igen, se en framtid igen.


Dagen efter kändes det som om jag hade sprungit ett maraton, jag hade så ont i hela kroppen och i hjärtat. Men när bilen rullade in och Stockholms siluett visade sig så visste jag att allt skulle bli bra. Livet skulle smärtsamt fortsätta – alla hemligheter jag burit var nu framme och jag kunde börja om igen i en ny stad med vänner som visat sig vara lika starka som jag. Med tårar rullade jag in mot Stockholm och min framtid, tårar som gled ner mot ett stillsamt leende och en röst som sa nu är du hemma.


Inga drömmar är för stora och underskatta aldrig din familj och dig själv, det finns bara en väg och den är framåt, hur oviss eller läskig den är.


Nu har jag jobbat i två månader och jag kan inte förstå vilken start jag fått med 8 försäljningar och så otroligt många bostäder på väg ut!


Så klyschigt, men någonstans mellan Malmö och Stockholm i den 7 timmar långa bilfärden hittade jag Jannike igen, jag har saknat henne.


För att fira livet, mig själv och framgång så bokade jag New York och inget passar väl bättre på hösten?

I morgon går flyget och en hel del överraskningar väntar längst vägen dit!

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • ❤️ Fina Bisse ??

  Linda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så gör alla bloggare. Fler klick = mer pengar ?

  Liv 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • jag får tänka på vilka ord jag tar i fetstil i fortsättningen

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Jag förstår och respekterar verkligen att du aldrig kommer skriva ut vad som hände i ditt äktenskap, men jag förstår inte varför du envisas med att ständigt hinta om det. Som exempel i texten ovan, ”alla hemligheter jag burit var nu framme” där ordet hemligheter är i fetstil. Varför väljer du att göra så? Om du nu ska respektera din fd relation, varför inte bara strunta i att skriva om den? Det här inlägget hade varit minst lika inspirerande och ”power” även utan den lilla detaljen. Det blir liksom lite dubbla budskap och då är det helt rimligt att läsarna frågar och undrar.

  Jas 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Med respekt för min exman kommer jag aldrig gå ut med min story. Det finns två människor i den här historien och ni skulle bara höra min. Inget jag vill elle komma göra ❤️

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Du kanske kan nämna lite om vad som hände igentligen då du säger a får du säga B.

  Nickenyfiken 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Jasmina Montnémery 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Du är så jäkla grym och en sann inspirationskälla:) har följt din blogg länge och flytten till Stockholm gick väldigt fort. Kommer du dela med dig om sin jobbiga period någon gång? Förstår såklart om du väljer att hålla det utanför bloggen. Stor stjärna till dig, kram<3

  Jossefin 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så underbart ❤️Och så fint berättat ,Var rädd om dig och ha en underbar resa njut av NY

  Lottie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så härligt med NY! Var där förra hösten och det var magiskt. Njut massor och ta hand om dig själv ??✨

  Emmythefoodie 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmythefoodie
  Svara
 • SÅ fin blogg!

  Ellenss 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ellenss
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!