Hur snygg?

Hej på er babes,

Äntligen fick vi upp lampan haha, legat på golvet i en månad – herregud! Men stuckaturen och vetskapen om hur jobbig den är att sätta upp gjorde att det drog ut på tiden! Den gjorde verkligen vardagsrummet! Så jäkla coolt att dem gjort den i svart, den är limited edition precis som den jag hade i koppar!

Vet att nästan varje hem har en sarfatti men jag älskar lampan och tycker det är få som mäter sig med denna skönhet!

Åt precis tacos, så gott alltså!

Ikväll packar jag för New York på torsdag, längesen jag såg fram emot en weekend så här mycket!

Puss

Det ska bli riktigt bra väder så jag ska strosa runt som på bilden ovan och dricka latte och njuta av pulsen i staden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!