Zetterberg – event

Hej babes,

Igår var sååå galet kul, jag var bjuden till Zetterberg-eventet och tog mina fina vänner Carro och Jessica, jag åkte direkt dit efter min visning lite stressad haha. Det bjöds på så galet goda snittar och bakelser – wow. Alla i butiken hade helt magiska klänningar på sig, man blir ju lite lätt sugen på att köpa ett antal galaklänningar haha. Hoppas på flera event i höst så jag kan ha på mig deras vackra klänningar. Ska lägga upp en massa bilder när Jessica skickat över dem 🙂


Denna dag har varit lite annorlunda, jag började dagen med att ha ett filmteam hos mig för att spela in reklamfilm för PostNord – de intervjuade mig i nästan 2 timmar om hur det är att vara framgångsrik mäklare och influencer – så kul! Sen fortsatte inspelningen på mitt kontor.

Lovar att visa videon när den kommerNu ska jag äta en urgod Calzone och läsa Elle Decoration


Fredagen kommer bestå av mys hemma med Harry Potter maraton – MYS


Puss på er


Jag var hos @Gianninazalbo och blev brun och fin innan på dagen – Hon är BÄST och gav mig dessutom tips om BikBok och deras nya kläder, köpte exakt det hon hade köpt haha

Kjol och världens mysigaste tröja!
Dör haha, bästa bilden!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!