Mer tips…


Hej fina ni,

Vill börja med att säga tack till er som röstat på mig i Elles tävlig, är så läjligt glad för alla som tog sig tiden att rösta på mig och skriva så otroligt fina kommentarer, herregud alltså, jag visste inte att jag hade sån påverkan. Både inom inredning och att ni tycker att jag är en förebild inom karriären. Jag lovar att komma med massa mer inspo under hösten och jag är mer än taggad att påbörja allt spännande som är på gång inom TV och utvecklas som människa.

Så TACK!


Nu ska jag ge er lite tips på snygg nivålist!

Mellan kök och vardagsrum är det en vägg som tagits bort och det är en nivå mellan golven som behövde fixas 🙂 Så jag hittade den snyggaste listen i mässing för några hundralappar.Klick för att hitta listen för 219 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh var är de snygga vägglisterna ifrån, är det den där webbsidan du tipsat om? ?

    Rebecca 0000-00-00 00:00:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!