Igår

Hej babes!

Vaknade av mig själv nu vid 10, så jäkla härligt att inte ställa klockan!! Ligger kvar i sängen och planerar vad jag ska äta till frukost haha, har massa goda bagels i frysen, tack Ica för att ni äntligen börjat med det!!

Bagel med creme cheese, kalkon och gurka !! Så gott!

Igår var jag som sagt på Bauhaus och köpte massa småsaker, ett av dem bästa köpen är elementskyddet!! Alltså, sån otrolig skillnad blev det!

Ska upp och ta bilder nu så ni får se 🙂

Sen mötte vi upp Alex och Joel som var uppe på besök, de hade bokat middag på Kasai! Va riktigt gott! Blev en sväng inom AGs också för att säga hej till tjejerna sen raka vägen hem! Jag har blivit så tråkig med att gå ut, ingen lust alls längre!

Hörs snart igen!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!