New York

Hej bästa ni,

Jag har fjärilar i magen av att resa iväg till New York, nykär och upprymd över att äntligen få uppleva staden! Jag har aldrig varit där men har länge velat. Det är så mycket jag sett på film och serier som jag så gärna vill uppleva!

Strosa runt i Central Park och njuta av pulsen i staden som aldrig sover!

Vi tänker inte äta på de klassiska restaurangerna som alla rekommenderat, jag är trött på ”fin” mat. Jag vill äta soul-food och hänga utanför city! Längtar efter deras mat då jag varit i Miami flera år och vet hur god mat dem kan göra i USA!

Nu längtar jag efter sovmorgon, strosa runt med en kaffe i handen i ett höstfint New York med uteserveringar och luncher som aldrig behöver ta slut.

Jag valde ett hotell som ligger lite längre från turiststråken och nära allt enligt min mening 🙂

Sista dagarna ska vi spendera på ett väldigt lyxigt hotell inne i smeten och ska få uppleva det med, men mer om det senare !

Här har vi det urmysiga Boutique hotellet The High Line Hotel

Otroligt charmiga rum med unika möbler – kommer passa oss perfekt!

Urmysig utomhusbar som ligger på hotellet
GIllar verkligen inredningen ! Så cool känsla


Alla rum ser olika ut , vi valde ett rum med lite större säng och kvm, kan va rätt skönt att bo lite större!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • NY är staden jag saknar mest av alla städer/länder jag varit i! Det är något med staden som får mig att känna mig fnittrig och helt lycklig. Vi åkte knappt tunnelbana utan gick oändligt många blocks bara för att vi ville upptäcka och se alla byggnaden och butiker och sen sätta sig i parken och bara titta på folk och ekorrar som springer mellan träden. ? Var där april 2016 och ville tillbaka redan på sommaren men fick nej av min man, han tyckte jag var galen haha. Men nu längtar vi efter att åka tillbaka med vår dotter när hon blivit lite Äldre. Ha SÅ kul!

    Cassandra 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • vilken fin bild du har lagt upp på din profil gå gärna in på min blogg och kolla vad jag har lagt upp och följ gärna mig och om du gillar mina bilder och som jag har på bloggen ​snälla i såna burja prenumerera nu

    niklasmatrix 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/niklasmatrix
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!