Event med Ugg och Zap-pr

Hej godingar,

Vilken dag, strålande sol och jag 100% frisk. Gud vad skönt – en sån befriande känsla och jag var så taggad att sminka mig och åka till jobbet! Jag startade dagen med att svara på en massa mail och komma ifatt med det sen väntade en magisk lunch med Ugg och Zap-pr på Bardot tillsammans med fina Jessica .

De visade sin nya vårkollektion och jag älskar deras sandaler och speciellt deras barnskor – guuuud vad söta dem är!

Det bjöds på en helt otrolig lunch , jag som varit sjuk och levt på soppa var i sjunde himlen, det var flera förrätter och huvudrätter.

Det var dessutom en champagne-lunch men det blev alkoholfritt för mig ; )

Jag var tvungen att smita men hann smaka av den underbara efterrätten – wow

Sen väntade två stylingar och foton av magiska bostäder som ska ut


Det är inte helt lätt att hinna med allt i mitt liv men det är perfekt när eventen är på morgonen eller frukosten! Jag vet inte hur andra hinner som bloggar, jag jobbar ju 100% också som mäklare och sätter det som min prio! Jag vill så gärna hinna med allt, viktigt att veta sina gränser efter att jag gick in i väggen för snart ett år sedan. Jag kommer förhoppningsvis känna av mina gränser bättre efter det! Hälsan kommer innan allt 🙂


Hur otroligt fint hade dem inte gjort med alla skor och blommorna ?

Så mycket fint och alla färger!

Får man längta till våren redan?


Ursöta barnskor!Vilka lokaler, aldrig varit på Bardot! Hörde att det ska vara bra AW där, får testa 🙂

Fina Jessica och jag 🙂


Nu kommer den underbara maten, bäst va nog ägget som hade riven parmesan och tryffel upp på… perfekt förrätt!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!