Jag mår bra


Go kväll bästa ni!

Hade en sen visning idag och smet in på Ica här på Kungsholmen efter för att komma på vad jag var sugen på! haha blie galen av att va själv, äter ingenting, inte kul att laga mat till sig själv 🙂 Blev kalkonköttbullar med pasta, barnmat haha. Sååå gott. Jag försöker att äta mindre ko och gris så jag byter ofta ut det till kalkon, kyckling eller fisk. Nä nu ljög jag… äter inte fisk hemma…. om det inte är fiskpinnar. Inte okej jag vet haha. Köpte omega 3 i förrgår för jag insåg att jag aldrig åt det. Tar igen det på julafton – sill!!!! Mums.


Hittade Matcha som ska vara nyttigt så jag köpte det också 🙂

Köpte en massa ljus också så jag kunde tända upp och göra mysigt här hemma trots att resten av lägenheten kök, badrum och sovrum inte hunnits renoveras ännu – men det känns så jäkla bra att ha fint i det rum du är i mest.

Jag är så otålig också, började fixa själv med stuckaturen idag hahahaha…. kaos. Får vänta till nästa vecka.

Så nu sitter jag här och bloggar och sippar på mitt te och mår riktigt bra. Jag är så otroligt lycklig. Pirr i magen och tacksam för allt jag har. Måste säga att det faktiskt va gott… hade i lite honung med förstörde jag det nyttiga då? hahaha.


PUSS
Är så nöjd med hur det börjar bli i vardagsrummet, på väggarna kommer lister och i taket stuckatur.

Även en till tavla ska hittas, är sugen på en med färg men har så svårt att bestämma mig.

Mys mys mys

Finns det något mysigare ?

NEIN!

Fick se en massa härliga bilder som gulliga Julia Viklund tagit för kädmärket Veronica Virta med lilla mig som modell 🙂

Denna kombo är jag helt förälskad i!


Puss


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hei!! Må bare først og fremst si at jeg elsker bloggen, instagrammen og snapchaten din. Du er utrolig inspirerende og motiverende. Jeg jobber selv som eiendomsmegler i Norge og er veldig nysgjerrig på måten du jobber på, hvordan du får det til med styling og megling. Kan du ikke fortelle litt mer om dette eller ha en spørsmålsrunde. Har du med deg alle tingene til en styling og selv setter det ut? Har du bakgrunn som stylist? ? Takk for hjelpen!!

  Vilde 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • älskar kläderna!

  Mayagustafson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/mayagustafson
  Svara
 • övermöblerat.

  Martina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Så himla fint! Hade kunnat kopiera inredning rakt av ?

  GoForFit 0000-00-00 00:00:00 http://goforfit.se
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!