Förlora pengar

Hej fina,

Har glömt att visa det härliga eventet jag var på i förra veckan, vi blev bjudna på frukost på Växjö Elektriska som ligger 100 meter från mitt kontor ( så smidigt det var för mig haha) där de visade upp din nya butik och en massa snygga nyheter, passa perfekt för mig som behövde två nya lampor här hemma 🙂

Frukosten var magisk och kom från Roy Fares, wow vad gott det var!

Det hölls en föreläsning om hur viktigt det är med ljussättning i ens hem och jag inte annat än att hålla med, speciellt i mitt yrke som mäklare. Det är väldigt ofta ( speciellt nu på hösten) som spekulanter på visningar tycker att lägenheterna känns för mörka och inte väljer att gå vidare och buda på bostaden, det kan innebära att ni förlorar flera hundra tusen på att inte ha rätt lampor hemma!

Dem ligger på Tegnérgatan/SveavägenPuss


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!