Oh herreguuuud

Hej mina små loppor,

Velat fram och tillbaka vilken lampa jag skulle ha bredvid soffan och PANG så dök den upp, jag älskar Pinterest, nu på kvällarna ligger jag och skrollar igenom och förlorar mig i flera timmar med att hitta inspiration! Jag måste bli bättre på att dela mina bilder där med.

Åter till min nyfunna lamp-kärlek.

Här har ni underverket, hur galet fin är den inte?

Jag har kollat en del på Flos underbara lampa med bollen på men jag tyckte den blivit så vanlig!

Hurra för min nya lampa, nu ska jag bara vänta 3-4 v på leverans….. hatar att vänta haha

Pholc

Där hittade jag den mina vänner

____________

Fanns i ursnygg vit med, svart kändes dock mer rätt!

____________

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!