HerregudHej fina ni,

Jag är fortfarande i chock. Min pappa ringer mig mitt i middagsplaneringen inne på Ica ( jag hade chips i min korg haha) och berättar en av de mest galna saker, att dem lyckats hålla detta hemligt för mig och mina systrar är helt sjukt. Jag började gråta, pappa med. Lovar att berätta mer om detta om det är okej med dem.

Chipsen byttes snabbt ut till en festmåltid, Boeuf Bourguignon med potatis pure och ett gott rött vin trots att det bara är torsdag!

Vi får fira lite att jag var med på intervju idag på Mix Megapol, hjälp vad skakig jag var! Lovar att länka till intervjun!

Nu ska jag sätta mig ner och andas , njuta av middagen som puttrat nu i någon timme och bara le

Kärlek !!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Toppenbra intervju ?????? Du är så driftig

  Mia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Det kallas att få så många följare som möjligt. Att vara hemlig ? Locka….

  Lillan 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hörde din intervju på radion igår ? Lät superbra och du verkade inte alls skakig ? //Victoria

  Victoria 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Men du kan ju inte locka oss Sååå mycket, och sen inte skriva vad det är! ??? kan du inte också berätta lite mer om vad du gått igenom sista tiden..uppbrott, flytt, ny pojkvän osv.? Vi är bara nyfikna. Men såklart om du själv känner för det. Är även nyfiken på, vad händer med din och exkillens lägenheter i marbella och Miami? Ha en fin helg, stor kram!

  Sofie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Naww tack ❤️ Vi dricker gott ikväll och njuter av livet och lutar oss tillbaka … nöjda

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!