Hurra!

Hej mina små troll!

Hoppas ni haft en grym dag! Jag har haft Såå mycket på jobb! Snurrar lite i huvudet i bland av allt jag måste komma ihåg! När jag körde från en privatvisning på Sveavägen så såg jag en ram-butik och svängde snabbt dit för jag har haft min poster liggandes i bilen hur länge som helst!

Tycker Birgitte Bardot är så vacker och denna poster föll jag för direkt! Det var på en marknad i somras som jag såg den och slog till för 200kr 🙂

Ännu en glad nyhet är att soffan har kommit där hemma och min dagbädd!!! Hurra!!!!

Nu ska jag in på ett möte!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Jannike! Fullkomligt älskar din stil, jag har följt din blogg länge och du har inspirerat mig till att börja en karriär med inredning och staging.

    En fråga till dig som mäklare! Jag och min sambo startade ett projekt i vår stad Umeå att bygga ett toppfräscht nytt hus med planen att sälja det direkt för att, såklart tjäna pengar! Huset hittar du här https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tavleliden-umea-kommun-castorgatan-15-12285415

    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!