Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej

Bästa ni!

Sitter i en Uber på väg från kontoret för att få håret fixat , jag ska nämligen göra hairtalk! Dööör! Jag har tjockt hår men det blir aldrig längre än vad det är idag och jag vill testa att ha ett riktigt svall! Då jag hört så mycket gott om det och många av mina vänner har det så ville jag med testa!

Kvällen igår….. herregud så bra ordnat! Jag är ambassadör för Carl edmond – det nya snygga klockmärket som grundaren Ali utformat!

URSNYGGA!

Dem kommer säljas på Åhléns!

Va kul att få träffa Joel med igår! Massa god mat, åt säkert 10 ostron och 3 korvar haha bästa kombon!!!!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!