Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det händer

Så mycket positiva saker i mitt liv just nu att jag måste stanna upp och nypa mig i armen!

Att flytta hit till Stockholm har öppnat så mycket dörrar inom min karriär och utvecklat mig som människa! Jag vill säga tack till alla ni som skriver, peppar och ger mig en klapp på axeln. Jag hinner inte svara alla men jag försöker! Ni är fantastiska!

Varit två jobbdagar med fullt schema, att jag skulle komma igång så här for med mäkleriet kunde jag bara drömma om!

IDAG SÅLDE JAG NUMMER TVÅ med min härlig kollega Eddie! Det blev en rekordförsäljning och jag vet att det var hur vi jobbade OCH att bostaden och deras terrass stylades! Ni anar inte vad det gör för era slutpriser!!

Nu ska jag in i ett möte till på finaste Söder!

Puss på er

Finaste tröjan från Drylake!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!