Hemlis
Hej finaste ni,

Sitter just nu på balkongen och bloggar, blickar ut över ett glittrande hav och och dricker en fanta. Detta är helt underbart.

Jag har extremt trevligt samarbete där jag faktiskt ska fota en sak i denna miljön. Vet ni vad det absolut bästa med detta var? ATT MINA FÖRÄLDRAR ÄR HÄR! Dem bokade resa hit när dem fick veta, så jäkla kul!

I morgon sätter det igång och jag åker hem redan efter några dagar. Så jag ska njuta extra mycket ska jag lova 🙂

Lovar att berätta vad det är sen =)

Jag bor på ett magiskt hotell prcis vid Illetas-strand. Jag visste inte att Puro har köpt beach-klubben här. Blivit sååå bra!

Ikväll ska vi äta på A Casa Mia – italienskt ställe som ska vara magiskt! Lovar att ge er besked hur det va 🙂

____________________


Hur fantastisk terrass är inte detta?

Får inte nog av utsiktenFick en helt underbar tunika som kommer användas flitigt 🙂Sååå god meny, min nya väska fick va med på bild 🙂Ett måste är ju en mojito, läskande god och svalkande i dessa 34 grader 🙂Hur underbara föräldrar har jag ?

BÄSTNi som varit här innan vet vilken otrolig förändring det blivit !


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!