Mardröm

Hej på er!

Vakna med ett leende på läpparna, drömde så fint ❤️

Har en förmåga att minnas 90% av mina drömmar, inte alltid dem är fina som denna och ibland drömmer jag om när jag varit ute och vet inte vad som är dröm och vad som är verklighet! Jag har två vänner som drömmer sanndrömmar, det är helt otroligt! Dem har ofta drömt om mig och vetat saker som ska hända eller hänt. Otroligt läskigt, speciellt när det var saker som INGEN hade kunnat känna till. Vi lever i en häftig värld!

Jag har varit med om sömnparalys två gånger. Det är det absolut värsta jag varit med om i hela mitt liv. Det finns en dokumentär om det på Netflix. Jag var även med i en podd gällande detta haha!

Här finns mer info med!

Har ni varit med om något sjukt??? Skriv gärna och berätta!

Nu ska jag hoppa i myskläder och åka till finaste tjejen och få en spraytan på bästa Bronza!

Sen äta någon sen frunch 🙂

Puss på er!

Bilder från igår!

Va på scandic malmen först sen gick vi till Trädgården såååå kul

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!