Våga mer sammet


Hej bästa,


Mer sammet till hemmen! Jag ska köpa ny sammetssoffa då mina andra soffor stannade i Malmö 😉

Älskade verkligen den gröna färgen jag hade där!

Här kommer mina bästa tips till er!


____________________________

____________

Köpte två gröna och hade mitt emot varandra – love it.

Liiiite skillnad att köpa boende här i Stockholm 🙂 Men allt har sin tid, bara att kämpa haha

Sofforna köpte jag här klick hos bästa Melimeli

Kanske blir en i nya lyan 🙂 Men vilken färg är frågan!!

____________


____________

Här sitter jag i hennes rosa dröm, ursöt storlek!!!

Detta är hos fina Anna som hjälper mig att inte få rynkor haha

_________________________

Den här gröna fåtöljen är en nyhet från Jotex – URSNYGG

___________


____________

Denna urfina puff i sammet har jag tipsat om förr och den hade jag i en gammal lägenhet med 🙂

KLick

____________


____________

En grå dröm

klick

________________________

Hej på dig urfina fåtölj!

Klick

________________________

EN HEL SÄNG I SAMMET KANSKE? ja tack haha.

Detta är Carpe Diems nya satsning

____________


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej vart kommer din puff ifrån som är i ditt vardagsrum som är fyrkantig och ljust? Jätte fint! Jag tänkte köpa den gröna soffan men måste ha någon slags puff att ha till som matchar (har samma matta). Snälla svara? ? Tack!!

  Angelica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej,

  Angelica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Hej Jannike! Jag och många med mig (gissar jag) är nog lite nyfikna på hur det kom sig att du/ni totalrenoverade en fin våning i Malmö o köpte massa nya möbler? Klart man inte vet att en skilsmässa ska kommamen tänkte på att du skrev i ett inlägg att det varit en process under ett tag. Menar inte på något vis att kritisera eller lägga näsan blöt. Följt dig sen start både på Instagram o bloggen så känns som att jag känner dig fast jag såklart inte gör det o du inte har några som helst redovisningförpliktelser gentemot mot oss läsare. Huvudsaken är att du mår bra ?

  Lovisa 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • ÄLSKAR sammet! skulle också vilja köpa till nåt sånt hemma

  ByPetras 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bypetras
  Svara
 • Det är verkligen magiskt fint med sammet!

  kerstinolsson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/kerstinolsson
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!